De Typotheek

Alledaagse woordenschatten op wenskaartformaat.

Sinds hun prijs “Beste Straattheateract op Gentse Feesten 2019” is deze act niet meer weg te slaan van evenementen en ook dit jaar hebben ze terug heel wat in petto!

De Typotheek is een antiek magazijn op wielen vol kostbare letters en woorden, dat meteen tot de verbeelding spreekt. Van eetbare letters tot krantenknipsels en stempels, woorden in potjes, hoekjes, doosjes, er is zelfs een letterplant.

Bijhorend: twee Typothekers: Ietwat wereldvreemde, vriendelijke woordverzamelaars die in speelse interactie gaan met het publiek.
Geef hen jouw lievelingswoord of kies iets uit hun collectie en zij maken er “à la minute” een postkaart van met een origineel gedicht én unieke illustratie! Wie weet mag je zelfs een gloednieuw proefbuiswoord adopteren of krijg je een gepersonaliseerd pianodeuntje cadeau!

Met hun gevarieerde acties is de Typotheek verrassend leuk voor een breed publiek.
Zo gaat iedereen naar huis met een leuke herinnering aan een bijzondere dag! Dankzij het blanco postkaart formaat van waaruit gestart wordt, kan ook een postkaart met uw logo de basis vormen. Zo wordt uw event een moment om nooit te vergeten.